Lynx

Lynx

Lynx är den nya low-tech-toe-bindningen från Twentytwo designs. Lynx är byggd för att klara dagens krav på bra hållbarhet men även kravet på att ha en lätt och smidig utrustning. Därför är Lynx tillverkad av aluminium och kolfiber samt har step-in. I storlek L väger ett par Lynx in på 1000g medan S är något lättare. Under säsongen 2018/19 finns Lynx i begränsad upplaga.

Outlaw X

Outlaw X

Outlaw blev snabbt en etablerad NTN-bindning med samma följsamma flex som 75mm-bindniningen AXL men med ökad vridstyrka. Under 2017/18 kom uppdateringen Outlaw X. Outlaw X har lite längre flex än föregångaren samt en enklare step-in/out funktion. Succén var total och bindningen sålde slut över hela världen under december 2017. Andra små förändringar har även gjort Outlaw X till en riktigt hållbar bindning i klass med Hammerhead/AXL/Vice så nu finns inga hinder till att köra med NTN.

AXL

AXL

AXL är den stabila 75-mm bindningen som tar dig runt över hela berget. AXL har 3 olika flexpunkter och gåläge vilket gör den flexibel utan att göra avkall på kvalité eller funktion.

Vice

Vice

Vice är framtagen för liftburen skidåkning där fokus är att ta dig ner för berget. Det finns 3 olika lägen för flexen som lätt går att ändra efter åkarens kapacitet eller vid skiftande snöförhållanden. Tådelen ligger lite högre än hälen för att ge extra tryck i svängarna. I övrigt lika stabil som 22-designs produkter alltid har varit.